SİVEREK
Giriş Tarihi : 14-03-2019 00:10   Güncelleme : 14-03-2019 00:10

Milletvekili Gülpınar Bedensel Engelliler Derneğini ziyaret etti

Milletvekili Gülpınar Bedensel Engelliler Derneğini ziyaret etti

Mahmut İZGÖR - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Avrupa Birliği Uyum komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar Siverek Bedensel engeliler derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Feridun Şenateş ilçede yaşayan engellilerin genel sorunlarını milletvekiline anlattı.  

Milletvekili Gülpınar daha sonra engelli yakınları bayanların sorunlarını dinledi. Engelli ailelerinden bir kendisini yapış olduğu yağlıboya tabloyu Milletvekili Gülpınar'a hediye etti.

Milletvekilinin kendilerini ziyaret etmesinden dernek üyeleri ve engelli ailelerin büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren dernek Başkanı Feridun Şenateş yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Var olun sorunlarımızın asıl muhatabı yerel yönetimlerdir, yerel yönetimler yani belediye başkanları sorunlarımız duyarlı olsaydı Milletvekilimize  bu sorunları  anlatmazdık anca belediyeler bizlere  ve sorunlarımıza  duyarsız kaldıkları için  bizde  sorunları milletvekilimize  ilettik. Sağ olsun kendisi bize zaman ayırdı sorunu olan arkadaşlarla bir bir ilgilendi milletvekilimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaretin ardından dernek üyelerinin talebi toplu üzerine toplum fotoğraf çektiren Milletvekili dernek binasından ayrıldı.

AdminAdmin