SİVEREK
Giriş Tarihi : 06-09-2017 20:01   Güncelleme : 06-09-2017 20:01

Milletvekilimiz Gülpınar'a büyük ödül

Tarihte ilk kez böylesine büyük bir ödül Siverekli siyasetçiye veriliyor

Milletvekilimiz Gülpınar'a büyük ödül

Mustafa ATLI - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar büyük bir başarıya imza attı.

Gülpınar, bu başarılı çizgisini sadece ülkemizde değil yurt dışında da sürdürmeye devam ediyor. Fransa'nın dünya çapında en prestijli ödülü olan ve genelde iş adamları, edebiyatçılar veya sanatçılara verilen Legion d'Honneur 20 Eylül'de Fransa'da alacak. Altı dili okuma yazma düzeyinde konuşabilen, sempatik, duyarlı, dürüst, çağdaş vizyonu ile bulunduğu her platformda takdir ve sevgi kazanan Gülpınar'ın bu büyük ödüle laik görülmesi başta memleketi Şanlıurfa ve Siverek  olmak üzere ülkemizde de büyük sevinç ile karşılandı.

Milletvekilimiz Gülpınar bu sevinçli haberi Siverek'te bayramlaşma töreninde yaptığı bir konuşmayla sevenlerine bildirdi.

Gülpınar, aldığı ödülü Sayın Cumhurbaşkanı ile paylaştığını ifade ederek şunları kaydetti:

"Bu ödülü ülkem, memleketim ve sizler adına almaktan onur duyuyorum" diye söze başlayan Gülpınar dakikalarca ayakta alkışlandı. Gülpınar'ın dünya çapında büyük bir prestije sahip ödüle laik görülmesi aynı zamanda Türkiye adına gurur kaynağı oldu.

Gülpınar ödülünü 20 Eylül'de Fransa'da alacak.

AdminAdmin