ŞANLIURFA
Giriş Tarihi : 25-11-2019 22:28   Güncelleme : 25-11-2019 22:28

Şanlıurfa çalışan gazeteciler bakan yardımcısını makamında ziyaret etti

Şanlıurfa çalışan gazeteciler bakan yardımcısını makamında ziyaret etti

Çalışana Gazeteciler cemiyeti Başkanı Tahir Gülebak başkanlığında aralarında cemiyetin Siverek temsilcisi, Gazeteci Feyzi Donan’ın bulunduğu gazeteci grubu Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş makamında ziyaret ederek Şanlıurfa ve Siverek ile ilgili güzel mesajlar, veren Bakan yardımcısı Kuş” Şanlıurfa’da Çok güzel günlerimiz geçti, çok güzel hizmetlere imza attığını  belirtti.

Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş’tan Şanlıurfa ile ilgili güzel mesajlar: Çok güzel günlerimiz geçti, çok güzel hizmetlere imza attık

Cumhuriyet Savcısı ve Cumhuriyet Başsavcısı olarak çeşitli il ve ilçelerde görev yapan Uğurhan Kuş, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı görevinden sonra Adalet Bakan Yardımcılıklarına İlişkin Atama Kararları ile Adalet Bakan Yardımcısı oldu.

Bursa’dan önce Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısıyken önemli işlere imza atan Kuş, 15 Temmuz hain darbe girişiminde terörle mücadeledeki yargıda aktif rol oynadı.

Tefecilik, madde bağımlılığı gibi toplumsal sorunlara da hassasiyetle yaklaşan Adalet Bakan Yardımcısı Kuş, Yeşilay gibi ‘kamuya yararlı cemiyetlerle’ de yakından ilgilendi.

8 Temmuz 2019’da yeni görevine başlayan Bakan Kuş’u, Ankara’daki makamında Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tahir Gülebak ve cemiyetin yönetim kurulu üyeleri Mehmet Canbeyli,  Fevzi Donan, Müslüm Çap ve Rıdvan Ortakaya ziyaret etti.

Şanlıurfa’daki konuklarıyla yakından ilgilenen Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş, Şanlıurfa ile ilgili önemli mesajlar paylaştı.

“HALA ŞANLIURFA’YI UNUTAMADIM”

Bakan Yardımcısı Kuş: “Şanlıurfalı hemşerilerime, kardeşlerime, dostlarıma herkese kucak dolusu selamlarımı iletiyorum. Gerçekten Şanlıurfa’dan 2 buçuk yıl oldu ayrılalı ama hala Şanlıurfa’yı unutamadık. Çok güzel günlerimiz geçti, çok güzel hizmetlere imza attık” ifadelerini kullandı.

“DAİMA ŞANLIURFA’NIN GÜZEL TARAFLARINI ÖN PLANDA TUTTUK”

Peygamberler Şehri Şanlıurfa’nın her zaman güzel ve özel taraflarını ön plana çıkarmaya gayret ettiklerini kaydeden Kuş, konuşmasını şöyle sürdürdü.

“Zor zamanlar yaşadık, sıkıntılı süreçler yaşadık, önemli hizmetlere, önemli işlere hizmet ettik ama Şanlıurfa’nın her zaman güzel taraflarını, özel taraflarını ön plana çıkarmaya gayret gösterdik. O güzellikleri hep beraber yaşadık. Şanlıurfa’nın güzel insanlarıyla beraber yaşadık. Dolayısıyla da yıllar geçse de unutamayacağımızı anlıyorum şuanda. Bütün kardeşlerime, dostlarıma buradan tekrardan kucak dolusu selamlarımı iletiyorum.”

VALİ ERİN: EN ZOR GÖREVLERİ BAŞARIYLA YERİNE GETİRDİ

Öte yanda Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Uğurhan Kuş’un Şanlıurfa’da en kritik ve zor görevlerden birini başarıyla yerine getirdiğini ifade etmişti./Haber Merkezi

AdminAdmin