SİVEREK
Giriş Tarihi : 17-07-2018 20:52   Güncelleme : 17-07-2018 20:52

Şanlıurfa Milletvekilimiz tekrar Avrupa Birliği Uyum Komisyon Başkanlığı’na getirildi

Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'ın tekrar Avrupa Birliği Uyum Komisyon Başkanlığına seçilmesi memleketi Siverek'te sevinçle karşılandı

Şanlıurfa Milletvekilimiz tekrar Avrupa Birliği Uyum Komisyon Başkanlığı’na getirildi

Mahmut İZGÖR - Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'ın tekrar Avrupa Birliği Uyum Komisyon başkanlığına seçilmesi memleketi Siverek'te sevinçle karşılandı.

Şanlıurfa Bölgesinde dürüst kişiliği ve siyasette dik duruşuyla bilinen bölgede herkes in saygısını sevgisini kazana Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'ın tekrar Avrupa Birliği Uyum Komisyon başkanlığına seçilmesi memleketi Siverek'te sevinçle karşılandı.

24 Haziran'da yapılan seçimlerde yeniden TBMM'ye milletvekili olarak girmeyi başaran geçen dönem Avrupa Uyum Komisyonu Başkanı olarak görev yapan Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, yeniden aynı göreve seçildi.

Gülpınar'ın aynı göreve seçilmesini sevinçle karşılayan Siverekli esnaflar yaptıkları açıklamada şunları kaydetti:

"Değerli siyasetçimiz Mehmet Kasım Gülpınar, bugüne kadar dürüstlüğüyle tüm kitlelerin yüreğinde haklı bir saygınlık elde etmiştir. Siverek ve Şanlıurfa'da AK Partinin yüksek oy almasında büyük rolü vardır. Milletvekilimizin Hakkı Ya Bakanlık ya da parti Genel Başkan yardımcılığıdır biz Milletvekilimizi Bakan olarak görmek istiyoruz" açıklamasında bulundular.

AdminAdmin