SİVEREK
Giriş Tarihi : 01-06-2018 19:18   Güncelleme : 01-06-2018 19:18

Siverek AK Parti İlce Başkanı İlhan Çelik’ten yüksek okula iki yeni bölüm müjdesi

Siverek Meslek Yüksek Okulunda Çocuk Gelişimi ile Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik bölümleri açıldı

Siverek AK Parti İlce Başkanı İlhan Çelik’ten yüksek okula iki yeni bölüm müjdesi

Mustafa ATLI - Siverek'te Bulunan Harran Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunda bulunan Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Gıda Teknolojisi, Bilgisayar Programcılığı bölümlerinde 167 erkek, 161 kız olmak üzere toplam 328 öğrenci eğitim ve öğretimlerine devam ediyor.

Siverek AK Parti ilçe Başkanı İlhan Çelik'in çabaları ve Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'ın destekleri ile okula Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik ile Çocuk Gelişimi bölümleri açıldı.

Haran Üniversitesi Siverek Meslek Yüksek Okuluna 2 Yeni Bölüm Açılması İzni YÖK Tarafından Açıklandı Bölümler Çocuk Gelişimi 60 Tıbbi Dokümantasyon Ve Sekreterlik 40 Kişilik Kontenjanı Açıldı Önümüzdeki Yıldan İtibaren 100 Öğrenci Ek Olarak Yeni Bölümlere Dâhil Edilldi.

AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik, üniversitelerin kentlerin ekonomik, sosyal   gelişimine  katkı  sunan bacasız fabrikalar  olduğunu hatırlatarak şunları kaydetti:

"Siverek İlçemizde Haran Üniversitesi Siverek Meslek Yüksek Okuluna 2 yeni bölüm daha eklemenin gururunu yaşıyoruz. Haran Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Avrupa Uyum Komisyon Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar Ve Bizim Girişim Ve Çabalarımızla Siverek Yüksek Meslek Okulu 2 Yeni Bölüm Kazandırmanın Haklı Gururunu Yaşıyoruz. Bu Bölümler Çocuk Gelişimi 60 Tıbbi Dokümantasyon Ve Sekreterlik 40 Açılmasıyla 100 Kişilik Öğrenci Kontenjanı Açıldı Daha Çok Bölümün Açılması İçin çalışmalarımıza devam edeceğiz "  dedi.

AdminAdmin