SİVEREK
Giriş Tarihi : 26-12-2017 23:57   Güncelleme : 26-12-2017 23:57

Siverek AK Parti yeni yönetimi toplandı

Toplantıya Avrupa Birliği Uyum Komisyon Başkanı Gülpınar'da katıldı

Siverek AK Parti yeni yönetimi toplandı

Mustafa ATLI - Pazar günü Kapalı Spor salonunda büyük bir katılımla gerçekleştirilen Siverek Ak Parti altıncı oğlan kurulunda görev alan yeni yönetim ilk toplantısını yaptı.

İlçe binasında gerçekleştirilen yeni yönetim kurulu toplantı sına İlçe Başkanı İlhan Çelik Şanlıurfa Milletvekili Avrupa Uyum komisyon Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar katılarak yeni yönetime başarılar diledi.

Konuşmasında insana saygı ve sevginin çalışma prensibi olmasını isteyen Gülpınar şunları kaydetti:

" Geçmişte parti yönetiminde görev alan hizmeti bulunan arkadaşlara çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.  Adil ve adaletli bir hizmet anlayışıyla halka hizmet edeceğinize inanıyorum, insana sevgi saygı ve en önemlisi vefayı hiç unutmayın zira vefasız insanlar nankördür nankörlerde iflah olmaz ben yeni yönetime başarışlar diliyorum" dedi.

Uzun yıllardır Siverek ilçesinde zor koşullara rağmen insanüstü bir çabayla ilçe Başkanlığı görevini ü üstlenen, tekrar ilçe başkanlığına seçilen İlhan Çelik,  halka hizmetin hakka hizmet olduğunun bilincinde olduklarını belirterek şunları kaydetti:

"Öncelikle yeni yönetimimiz hayırlara vesile olsun, arkadaşlar Siverek kentinin kendine has sorunları bulunuyor, özverili çalışmayla bu sorunların üstesinden gelmek, partimizin çitasını daha yükseklere çıkarmak için sevgi ve aşkla çalışacağız yolumuz aktır. Biz insana hizmetin kutsallığına inanıyoruz"  dedi.

AdminAdmin