SİVEREK
Giriş Tarihi : 25-03-2019 22:53   Güncelleme : 25-03-2019 22:53

Siverek Bedensel Engeliler Basketbol Takımı 3.Lige çıktı

Siverek Bedensel Engeliler Basketbol Takımı 3.Lige çıktı

Mahmut İZGÖR - Türkiye engelliler basketbol bölgesel ligi d gurubunda mücadele eden Siverek engelliler spor kulübü takımı ligin son maçında Şanlıurfa bedensel engelliler takimiyle Siverek 75.yıl kapalı spor salonunda oynadıkları bölgesel lig maçını Siverek Bedensel engelliler takımı  54- 53  kazanarak  üçüncü lige çıkmayı başardı.

Ligin başından beridir tüm olumsuzlukları, maddi ve manevi sıkıntıları bir yere bırakarak hedefledikleri üçüncü lige çıkmanın gururunu yaşadıklarının altını çizen Siverek Bedensel Engelliler Basketbol kulübü Başkanı Çetin Kurbaş 2019- 2020 sezonu da Siverek Şanlıurfa'yı Türkiye'de temsil edecek. Bu başarının sevincini taraftarlarımızla yaşıyoruz. Bu güne kadar bizi yalnız bırakmayan tüm gönül dostlarına teşekkür ediyoruz. Son Bölgesel maçımıza gelerek bize destek olan başta Siverek kaymakamı Mustafa Çiftçiler, AK Parti Belediye meclis adayları Hasan İzola, Cumali Karavara, Siverek engellileri kalkındırma Başkanı Şeyhmus Karaburc'a bazı siyasi parti temsilcilerine ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi

Maçını sonunda türbinler den, inerek oyuncuları tek tek tebrik eden genç kanat önderi, Eczacı Hasan İzol, yaptığı açıklamada, Bu güne kadar kardeşlerimin yanında oldum, bundan sonrada olmaya devam edeceğim, onların başarısı hepimizi gururlandırmalı üçüncü ligde de başarılı olacaklarına inanıyorum bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

AdminAdmin