SİVEREK
Giriş Tarihi : 13-03-2019 00:02   Güncelleme : 13-03-2019 00:02

Siverek Bedensel Engelliler Basketbol takımının başarısı devam ediyor

Siverek Bedensel Engelliler Basketbol takımının başarısı devam ediyor

Mahmut İZGÖR - Siverek Bedensel Engelliler Basketbol takımının başarılara yenilerini eklemeye devam ediyor. Geçen Hafta Diyarbakır'da ki galibiyetten sonra kendi evinde yine Diyarbakır'ın farklı bir takımını farklı bir sonuçla mağlup ettiler.

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Ligi D gurubunda mücadele veren Siverek Bedensel engelliler takımı Kendi evinde Diyarbakır Ortopedik Engellileri takımını 82 -8 gibi farklı bir sonuçla yenerek Ligde galibiyet serisini Sürdüren Siverek Bedensel engelliler takımı Siverek 75. Yıl kapalı spor salonunda yaptıkları karşılaşmanın İlk Yarısını 50 - 0 kapatarak ikinci yarı maç için büyük bir moral aldılar. İkinci yarıda teknik olarak üstülüğü elde bırakmayan Siverek Bedensel engelliler takımı maçı 82- 8 kendi sahasında galibiyetini alırken ligde de üstünlüğü elde etti.

Bedensel engelliler basketbol takımı oyuncuları  " 82-8 gibi farklı bir galibiyeti yıllarını Siverek kentinin kalkınması için harcayan Koç Ali aymaz'a armağan ettiklerini "belirtiler

AdminAdmin