SİVEREK
Giriş Tarihi : 27-10-2017 19:14   Güncelleme : 27-10-2017 19:14

Siverek Bedensel Engelliler yeniden sahalarda

Siverek Bedensel Engelliler yeniden sahalarda

Mahmut İZGÖR - Siverek Bedensel Engelliler Basketbol Takımı, iki yıllık aradan sonra sahalara yeniden dönüş yaptı.

Yenişehir Mahallesindeki Kapalı Spor Salonunda antrenmanlara başlayan takımda, iki yıl ara verdiği basketbol ligine yeniden dönmenin heyecanı yaşanıyor. 3 yıl önce büyük bir başarı göstererek 1'inci lige yükselen Siverek Bedensel Engelliler Basketbol takımı, maddi imkansızlıklar nedeniyle devam edemedi.

Bu yıl Siverek Belediyesi'nin verdiği destekle yeniden lige dönen Siverek Bedensel Engelliler Basketbol takımı, Deplasmanlı Bölgesel Lig D Grubunda ilk maçını 29 Ekim Pazar günü saat 14.00'de Mardin takımı olan Kızıltepe Bedensel Engelliler Basketbol takımıyla yapacak.

Taraftarları maça davet eden takım kaptanı Orhan Ötlü, "Uzun bir aradan sonra yeniden lige dönebilmek bizim için sevindirici bir durum. Zorlu bir lig ve rakip bizi bekliyor. İlk çıkacağımız Kızıltepe maçına tüm halkımızı ve taraflarımızı bekliyoruz. BAL'da oynayan takımımız Siverek Belediyespor'a verilen maddi ve manevi desteği bizlerde görmek istiyoruz. Futbol takımımız nasıl ki Siverek'imizin takımı, bizlerde bu memleketin basketbol takımıyız" dedi.

ent--> lanları, kamelyalar, piknik alanları ve şelalelerinin yer alacağı belirtildi.

AdminAdmin