TÜRKİYE
Giriş Tarihi : 09-11-2018 22:28   Güncelleme : 09-11-2018 22:28

Siverek Belediye Başkanı iki gazetenin aboneliğini iptal etti

Siverek Belediye Başkanı iki gazetenin aboneliğini iptal etti

Mahmut İZGÖR - Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile ilçede görev yapan gazeteciler arasında ki tartışma gazetelerin gazete aboneliğinin iptal edilmesine neden oldu.

Önceki gün İrfan ve Hedef gazeteleri Sayıştay raporunu yayınlamışlardı. Yayın üzerine Belediye Başkanı Yılmaz, konuyla ilgili makamında gazetecilerle bir basın toplantısı yapmış toplantıda gazetecilerle arasında tartışma çıkmıştı.

Yapılan basın açıklaması sayıştay haberinin manşetten verilmesine rağmen Belediye Başkanı Yılmaz'ın öfkesi dinmemiş olacak ki iki yerel gazeteyi belediyeye sokmayarak intikam almaya çalıştı.

Gazeteler her zaman olduğu gibi sabah saatlerinde dağıtıcılar tarafından sabah belediye binasına götürüldü. Kapıda duran özel güvenlik görevlileri gazeteyi belediye binasına sokmadılar.

Gün içinde Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mahmut Bahçıvan imzasıyla iki gazetenin aboneliğinin fesih edildiği tebligatı geldi.

Bu tüm yaşanan haksızlıklara olumsuzluklara rağmen tek diyeceğimiz şey:  SİVEREK HALKINI GAZETELERINİ DESTEKLEMEYE DAVET EDİYORUZ...

AdminAdmin