SİVEREK
Giriş Tarihi : 28-04-2019 22:54   Güncelleme : 28-04-2019 22:54

Siverek Belediyespor Bal Ligi’ne yükseldi

Siverek Belediyespor Bal Ligi’ne yükseldi

Mahmut İZGÖR - Belediye başkan yardımcısı Hasan İzol, Belediyespora şans getirdi, takım şampiyon oldu. Birçok birimden ve belediyespordan sorumlu olan Belediye başkan yardımcısı İzol' un kulüpte sorumlu olmasi futbolcular arasinda büyük bir moral kaynağı oldu. Bu moral dopingi ile son macina çikan futbolcular oynadiklari başarili futbol ile Siverek'e şampiyonluk getirdi.

Zaferden sonra tribünlerde büyük coşku yaşandı.Futbolcular ve seyirciler İzol'a sarılarak sevinç gösterisinde bulundu.

3. Lige çıkma yolunda Bölgesel Amatör Liginde Şanlıurfa'yı önümüzdeki sezon temsil etmek için 11  Nisanspor ile Siverek Belediyespor baraj maçında karşılaştı mücadeleyi Siverek Belediyespor 3-2 kazandı.

3. Lige çıkma yolunda Bölgesel Amatör Liginde Şanlıurfa'yı önümüzdeki sezon temsil etmek için 11 Nisanspor ile Siverek Belediyespor baraj maçı oynayacak. 11 Nisan Stadyumunda oynanacak olan kritik müsabaka bugün Saat: 15.30'da 11 Nisanspor Stadyumunda 11 Nisanspor ile Siverek Belediyespor karşılaştı. Adeta gol düellosunun yaşandığı maçta kazanan taraf Siverek Belediyespor oldu. Böylelikle önümüzdeki sezon Şanlıurfa'yı BAL'da Siverek Belediyespor temsil edecek. 11 Nisanspor'da Süper Amatör Liginde mücadelesini verecek.

Maça hızlı başlayan taraf 11 Nisanspor olurken maçın 23'ncü dakikasında Siverek Belediyespor kontratakta maçın 23. Dakikasında İbrahim Yıldız'ın golü ile 1-0 öne geçti. Oldukça çekişmeli geçen maçın duran toptan 36. Dakikasında Hüseyin Mori güzel kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturup durumu 1-1 berabere getirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca taraflar ilk yarı berabere bitti.

İkinci yarı ile birlikte iki tarafta oldukça etkili bir oyun ortaya koydu. Dakika 65'te 11 Nisanspor'da 70 sırt forması ile Yakup topu ağlarla buluşturup takımını öne geçirdi. Kalan dakikalarda maça baskılı devam eden Siverek Belediyespor'u kaptan İbrahim Ülüm'ün attığı gol ile takımına beraberliği getirdi.

Maçtan kopmayan Siverek Belediyespor beraberlik golünden sonra ataklarına devam etti. Bölgesel Amatör Ligin'e çıkmak isteyen ve mutlak galibiyere ihtiyaç olan Siverek beklediği golü dakika 82'de buldu. Siverek Belediyespor'da bu sefer Salih Kartal sahaya çıkarak takımını bir üst lige taşıyacak golü attı.

Maç sonucu Siverek Belediyespor rakibi 11 Nisanspor'u 11 Nisanspor Stadyumunda 3-2 mağlup ederek Bölgesel Amatör Ligine yükseldi.

AdminAdmin