SİVEREK
Giriş Tarihi : 11-12-2023 02:27

Siverek Bilim ve Sanat Merkezi engellilerle bir araya geldi

siverek haber, siverek, engelli

Siverek Bilim ve Sanat Merkezi engellilerle bir araya geldi

Mustafa Barış DURAK - Kentimizde üstün zekâlı çocuklara yönelik eğitim ve bilim sanat faaliyetlerini sürdürüp yarının bilim adamlarını yetiştiren BİLİM VE SANAT MERKEZİ öğretmen ve öğrencileri Engelliler Haftası dolayısıyla bir etkinlik düzenledi.

Siverek Engelliler Kalkınma Derneğinde düzenlenen etkinlikte öğrenciler ve öğretmenler engellilerle birlikte şarkılar söyleyip çiğköfte ikramında bulundular.Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Sertaç İlhan yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

"Siverek BİLSEM ailesi olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlamak için Siverek Engelliler Kalkınma Derneği üyeleri ile bir araya geldik. Okul müdürümüz Sertaç İLHAN ve Müzik öğretmenlerimizin organize ettiği bir müzik dinletisiyle başlayarak, çiğköfte ve yaş pasta kesimi ile etkinliğimize devam ettik.  Bu özel günde özel gereksinimli olan bireylerimizin yanında olmanın sevincini hep beraber yaşadık. Aynı zamanda kurum müdürümüz Sertaç İLHAN tarafında patentli olan engelsiz mangala projemizin tanıtımını yaparak bir gün değil her günün özel. Siverek BİLSEM ailesi olarak her zaman yanlarındayız." Dedi.

Siverek Engelliler Kalkınma Derneği Başkanı Şeyhmus Karaburç etkinlikten dolayı Eğitim ve Sanat Merkezi öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederek, "Hatırlanmak çok güzel emeği geçenlere binlerce teşekkür ediyorum "dedi.

AdminAdmin