SİVEREK
Giriş Tarihi : 08-10-2018 21:07   Güncelleme : 08-10-2018 21:07

Siverek için kitap toplayacaklar

İstanbul Ata şehir Özel Kuzey Lisesi öğrencileri Siverekli kardeşleri için kitap toplayacak

Siverek için kitap toplayacaklar

Mahmut İZGÖR - Siverek Şehit Ali Öztürk Anadolu Lisesi okul kütüphanesini geliştirmek amacıyla "Bir kitap değiştirebilir öğrencinin hayatını" isimli kitap kampanyasına destekler devam ediyor.

Siverekli öğrencilere bir setsek İstanbul Ata şehir Özel Kuzey Lisesi, öğretmen ve öğrencileri Siverekli öğleci kardeşlerinin kampanyasına destek olmak amacıyla birer kitap armağan etme kararı aldı, Siverek için kitap toplanmaya başlandı.

Siverekli eğitim uzmanı Arzu Kılıç'ın girişimiyle başlatılan kitap toplama kampanyasıyla ilgili açıklamada bulunan İstanbul Ataşehir Özel Kuzey Lisesi Müdürü Meral Poyraz, kitapların sevgi ve dostluğun temel taşını oluşturduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti:

" Değerli eğitimcimiz Arzu Kılıç hanımefendinin bizi Siverek'te ki okul için kitap kampanyasından haberdar etmesiyle birlikte öğretmen ve öğrencilerimiz büyük bir istekle Siverek'teki öğrenci kardeşleri için kitap toplamaya başladılar. Bu kitap kampanyası vesilesiyle öğrencilerimiz arasında bir sevgi köprüsü kurulur öğrencilerimiz her zamana sosyal ve kültürel bir dayanışma içinde olurlar biz okul olarak kitap toplamaya başladık" dedi.

Şehit Ali Öztürk Anadolu Lisesi başmüdür yardımcısı Şehmuz Yeniköy İstanbul Ata şehir Özel Kuzey Lisesi, Müdürü, öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz duyarlıkları bizim için en büyük destektir, bu duyarlık ve desteğin tüm okullarımızdan, kitapseverlerimizden bekliyoruz" dedi.

AdminAdmin