SİVEREK
Giriş Tarihi : 07-02-2018 22:55   Güncelleme : 07-02-2018 22:55

Siverek Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar odasında seçim heyecanı

Siverek Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar odasında seçim heyecanı

Mahmut İZGÖR - Başkan Hacı İnan Güven tazeledi dördüncü kez başkan seçildi

Siverek’te faaliyet gösteren Siverek Madeni Eşya Esnaf ve sanatkârlar odasında olağan kongresi Siverek Ticaret ve sanayi odasının konferans salonunda yapıldı.

Kongre için önce divan oluşturuldu ardından Saygı duruşu ve İstiklal marşı marşının okundu, odanın dört yılık faaliyeti gelir ve giderleri oylandı. 

Yıllardır Odanın başkanlık görevini yapan Hacı İnan'dan başka adayın olmadığı seçimlere gidildi. 522 üyenin büyük bir çoğunluğunun hazır olduğu seçimde Hacı İnan oyların tamamını alarak dördüncü kez dört yılığına oda başkanlığına seçildi.

İnan seçimin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

" Öncelikle bana güvenen beni bu seçimde de yalnız bırakmay6ıp tekrar oda başkanı seçen tüm esnaflarıma teşekkür ederim. Seçimimize katılıp bize onur veren oda başkanlarına teşekkür ederim. Siverek  hepimizin evidir  biz Siverek olarak bir aileyiz bu ailenin ekonomik gücü  esnaflarımızdır,, esnaflarımızın  ve odamızın  sorunlarını çözmek için  var gücümle  çalıştım bundan sonrada  çalışacağım, Siverek'e hizmet edim ekonomisine katkı saklamak esnaflarımızın işlerini geliştirmek amacıyla dün olduğu gibi  bugünde çalışacağım herkese teşekkür ederim" dedi

AdminAdmin