SİVEREK
Giriş Tarihi : 05-06-2018 17:59   Güncelleme : 05-06-2018 17:59

Siverek Meslek Yüksek Okulunda yeni açılan bölümlerle ilgili basın açıklaması

Siverek Meslek Yüksekokulunda yeni bölümlere 2018-2019 eğitim öğretim döneminde öğrenci alınacak

Siverek Meslek Yüksek Okulunda yeni açılan bölümlerle ilgili basın açıklaması

Mustafa ATLI - Siverek Meslek Yüksekokulumuzun Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı ile Çocuk Gelişimi Programlarına 2018-2019 eğitim öğretim döneminde Yüksek Öğretim Kurumu tarafından verilen onay ile öğrenci alımı gerçekleşecektir.

Meslek Yüksekokulu Müdürü öğretim görevlisi Mustafa Alpsülün yaptığı açıklamada, "2018-2019 eğitim öğretim döneminde halen okulun açık olan bölümleriyle birlikte öğrenci alan bölüm sayımız beşe çıkmış oldu.  2013 yılından beri açık olan programlarımıza öğrenci alımı ile ilgili tıkanmış olan süreçte devreye girerek Yüksek Öğretim Kurumu nezdinde girişimlerde bulunarak öğrenci alımını sağlayan Rektörümüz Ramazan Taşaltın'a, Avrupa Birliği Komisyon Başkanımız Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'a Başta olmak üzere AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik'e teşekkür ediyoruz.

Yeni açılan Bölümlerimize 100 öğrenci kontenjanı verilmiştir. Artan Öğrenci Sayımızla birlikte Yurt İhtiyacı daha da önem kazanmıştır. Dolayısıyla Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Meslek Yüksekokulumuzun barınma ve beslenme sorunlarının çözümü için talep ettiğimiz yurdun bir an önce açılmasını arzu ediyoruz. Hedefimiz olan öğrenci sayısına ulaşabilmek ve Bölgenin Kalkınmasına Fayda sağlayacak bölümleri açabilmek için Fiziki kapasitemizi artırmamız  gerekmektedir. Bu amaçla öğrencilerimiz   daha modern ve kaliteli eğitimi için kampüs sorunumuzu çözmeye çalışıyoruz" dedi

AdminAdmin