SİVEREK
Giriş Tarihi : 30-12-2016 00:29   Güncelleme : 30-12-2016 00:33

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bucak’ın yeni yıl mesajı

Bucak mesajında 2017 yılının tüm insanlığa barış getirmesi temennisinde bulundu

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bucak’ın yeni yıl mesajı

Mustafa ATLI - Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Serdal Bucak yeni yılla saatler kala yayımladığı yeni yıl mesajında tüm insanlığa barış ve huzur diledi.

Bucak yazılı olarak Basın kuruluşlarına gönderdiği mesajında şu ifadelere yer verdi “ Geride bıraktığımız 2016 yılı hem dünyada hem de ülkemizde bir hayli sıkıntılı geçti.

Bugün aslında önemli olan ülke olarak “nasıl bir yıl geçirdiğimizden” ziyade yaşanmış bir yılın değerlendirilmesinden çıkarılacak derslerle geleceğimize duyduğumuz güveni, ulusal birlik ve bütünlük duygusunu kaybetmeden, ekonomik ve sosyal sorunların çözümü için gerekli adımları atmak adına neler yapacağımızı planlamamızdır”

Birlik ve beraberlik duygusuyla aşılmayacak hiçbir zorluğun olmadığına dikkat çekerek Bucak sözlerine şöyle devam etti:

 “Ekonomide durgunlukla, Türkiye gündeminde ise seçimlerle, içimizi yakan şehit haberleri ve iş kazalarıyla zor bir yılı geride bırakıyoruz. Yeni yılın karşılandığı günler, geride kalan yılın değerlendirildiği, yapılan hatalardan derslerin çıkarıldığı, yeni başlangıçlar ve daha iyi bir yıl için fırsat olarak görülen dönemlerdir. Ben de bu düşüncelerle 2016’nın ülke olarak birlik ve bütünlük içinde ekonomik ve sosyal sorunların çözümü için gerekli adımları atacağımızı, ülkemizin daha güçlü bir ekonomiye, daha yüksek bir refah ve dayanışma düzeyine ulaşacağı bir yıl olmasını, bu vesile ile 2017 yılına sarsılmaz bir güven duygusuyla, birlik ve beraberlik içerisinde girmesini, yeni yılın ülkemize ve bütün insanlığa huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum” dedi.

AdminAdmin