SİVEREK
Giriş Tarihi : 04-01-2017 23:50   Güncelleme : 04-01-2017 23:50

Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi’ne anlamlı bağış

Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi’ne anlamlı bağış

Mevlüt BAYRAKTAR - Siverek Uygulamalı bilimler fakültesi için gerçekleştirilen kitap yardımı kampanyası çerçevesinde İzmir'den kitap bağışı yapıldı.

Siverek’te 2017–2017 Eğitim ve öğretimle Harran Üniversitesi bünyesinde açılan Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi için başlatılan kitap toplama kampanyasına İtalya’a doğumlu Türk asıllı Semiramis Rosella Roman, Tarih, felsefe ve kişisel gelişim üzerine çeşitli kitapların içinde bulunduğu 3 koli kitap göndererek kampanyaya katkı sağladı.

Kitap bağışı ile ilgili gazetemiz muhabirine açıklamalarda bulunan Semiramis Rosella “ Ülkemizin neresinde olursa olsun, herkese ulaşmayı benimsiyorum. Bu insanlara ulaşırken hangi kesimin en çok ihtiyacı olduğunu araştırarak ulaşılmalı diye düşünüyorum. Bu kapsamda bölgeyi iyi bilen değerli dostlarım Arzu Kılıç ile Ayhan Oğuz beyin vasıtasıyla Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bu yıl eğitim ve öğretime başlayan Uygulamalı Bilimler Fakültesinin kitap ihtiyacı olduğunu öğrendim ve ilk aşamada 3 koli üniversite öğrencilerine hitap edecek kitap gönderdim. Bu kitap yardımları ünümüzdeki günlerde de devam edecek” dedi.

AdminAdmin