SİVEREK
Giriş Tarihi : 07-01-2017 00:30   Güncelleme : 07-01-2017 00:30

Siverek Uygulamalı Eğitim Bilimleri Fakültesinde fotoğraf sergisi

Fotoğraflar sergiden sonra fakültenin koridorların da sergilenecek

Siverek Uygulamalı Eğitim Bilimleri Fakültesinde fotoğraf sergisi

Lütfü YALGI - Kentimizde bu yıl Eğitime Başlayan Harran üniversitesi Siverek Uygulamalı Eğitim bilimleri fakültesinde açılan fotoğraf sergisine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Siverek kentinin merkez ve kırsal kesiminde bulunan doğal ve tarihi dokularından oluşan 40 adet fotoğrafın sergisini Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği onursal Başkanı Koçali Aymaz tarafından hazırlanan sergide yer alan fotoğraflar daha sonra fakültenin koridorlarında asılarak sergilenecek fotoğraflar sayesinde öğrencilere Siverek’in tarihi ve doğal güzelliklerini tanıyacak Serginin açılışına üniversitenin Dekanı Prof. Dr. Şerafettin Çelik, Dekan yardımcısı Mehmet Ragıp Göngör, Belediye Başkan yardımcısı Hasan karakaş, AK Parti ilçe Başkanı İlhan Çelik 40 Fotoğrafı tap edip Üniversiteye armağan edilmesini organize eden Koçali Aymaz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Koçali Aymaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti” Üniversitemiz henüz yeni kuruldu kentimiz için bacasız bir fabrika konumunda olduğu gibi bir kültür yuvası olan fakültemize her anlamda sahip çıkmamız gerekiyor. Fakülte bünyesinde daha çok bölümün açılması için Siverekliler olarak çocuklarımızın eğitimine gösterdiğimiz hassasiyetin en azını fakülteye gösterdiğimizde daha çok bölümün açılmasını sağlayacağız. 40 fotoğrafı tap ettik sergiden sonra öğrencilerin memleketimizi tanımaları için o fotoğrafları üniversitenin koridorların da sergileyeceğiz yıllarda orda kalacak” dedi.

AdminAdmin