SİVEREK
Giriş Tarihi : 19-05-2019 17:12   Güncelleme : 19-05-2019 17:12

Siverekli Doktor Ayas, iftarda engellilerle bir araya geldi

Düzenlediği iftar yemeğinin ardından Doktor Yonca Ayas engelliler derneğinin gönüllü üye defterine kayıt yaptırdı

Siverekli Doktor Ayas, iftarda engellilerle bir araya geldi

Mahmut İZGÖR - Yıllarca Şanlıurfa'nın dışında yaşayan, memleketinde, kendi insanlarına hizmet yapabilmek için gönüllü olarak Şanlıurfa Balıklı göl devlet hastanesinde doktorluk yapan Yonca Ayas Şanlıurfa'ya geldikten sonra halkla bütünleşmek, halkın sağlık sorunlarının yanı sıra sosyal sorunlarıyla da ilgilenmeye başladı.

Doktor Yonca Ayas, Dünya engelliler haftası dolayısıyla, doğduğu, çocukluğunu yaşadığı memleketi Siverek'te engelli aileleriyle düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Engelli aileleriyle yakından ilgilenen sağlık ve sosyal sorunlarını dinleyip, not alan Doktor Ayas. Okunan yasini şerifin ardından iftarını Siverek engelliler derneği bahçesinde kurulan sofrada engelli aileleriyle birlikte açtı.

Siverek Engelliler Derneği Başkanı Feridun Şenateş'in daveti üzerine Doktor Yonca Ayas üyelik defterini doldurarak gönüllü üye oldu.

Doktor Ayas verdiği iftar yemeğinin ardından şunları kaydetti

"Bu gün burada, Siverekli engelli ailesi mensubu kadınlarla bir araya gelmem beni dünyanın en mutlu insanı   yaptı. Dertleşti sarıldık birbirimize çocukluğuma gittim çocukluğum Siverek'te geçti anılar tazelendi,çok duygusal anlar yaşadım benim için  harika bir gün oldu.İftar yemeğine katılan tüm engelli ailelerine ve buluşmamıza  vesile olan Dernek başkanı Feridun Şenateş'e teşekkür ediyorum" dedi.

Yemeğin ardından Doktor Yanca Ayas ailelerin isteğini kırmayarak topluca fotoğraf çektirdi.

AdminAdmin