SİVEREK
Giriş Tarihi : 20-08-2019 18:45   Güncelleme : 20-08-2019 18:45

Siverekli gazetecilerden örnek davranış

Siverekli gazetecilerden örnek davranış

Kan bağışına ilgiyi artırmak için vatandaşlarla birlikte kan bağışı yaptılar

Siverek’te, görev yapan yerel ve ulusal medya organlarında görev yapan, bir gurup gazeteci ilçede kan bağışına destek olmak amacıyla Siverekli vatandaşlarla birlikte kan bağışında bulundular.

Gazetecilerin kan bağışı Siverek'te toplanan Kan Bağışına katkı sağlayıp örnek oldukları için ilçede yaşayan vatandaşlar gazetecileri bu davranışlarından dolayı tebrik ettiler.

Cumhuriyet meydanında üç gün boyunca kan bağışı almaya başlayan gezici kan ekibi Sivereklilerin kan bağışından memnun.

Kızılay yetkilileri 3 ay arayla gezici Tır ile Siverek'te kan bağışı topladıklarını ve günlük 600-700 arası kan ünitesi topladıklarını belirterek, Siverek'te kan bağışıa yoğun bir ilgi olduğunu belirtti.

Gazeteciler adına bir açıklamada bulunan Anadolu Ajansı Siverek Muhabiri Cuma Sarı, meslektaşlarına yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Dünyada en hayırlı bağış ve yardım kan bağışıdır. İnsanlar bağışladıkları kanla yeni yaşamlara katkıda bulunuyorlar. Siverek halkı genel anlamıyla yardımsever bir halktır. Kan bağışı konusunda da hassastır. Biz sadece insan olmanın gereğini yaptık, kan bağışı konusunda fedakârca çalışan Kızılay sağlık görevlilerine teşekkür ediyorum" dedi

Üç gün boyunca kan bağışı toplayamaya devam edecek olan Kızılay, sağlıklı ve kan bağışı yapabilecek herkesi kan vermeye davet etti./Haber Merkezi

AdminAdmin