SİVEREK
Giriş Tarihi : 28-12-2016 23:45   Güncelleme : 28-12-2016 23:58

Siverekli gençlerden kanaat önderlerine plaket

Siverekli gençlerden kanaat önderlerine plaket

M. Şükrü DOLAŞ - Siverek’te faaliyet gösteren Akil gençler barış ve kalkınmaya katkı sunanları unutmadı

Siverek’te gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak üretime katkı sunmalarını sağlamak amacıyla kurulan Siverek akil Gençler topluluğu ilçedeki kültürel ve sosyal faaliyetlerine devam ediyor.

Toplumsal yaşamı iyileştirme gençleri ülke ve toplum yararına faydalı olmayı hedefleyen Akil gençler üyeleri İlçede Toplumsal barışa ve üretime katkı sunup istihdam sağlayan aşiret kanat önderlerine plaket sundu.

İlçede bulunan ve toplusal yaralılık sağlayan kanat önderlerini ziyaret eden Akil Gençler İlçe Başkanı Mazlum Tüysüz ile Akil gençler yönetimi İş adamı ve kanat önderi Faruk Ağaçhanlı’yı ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

Siverek akil gençler ilçe Başkanı Mazlum Tüysüz Akil gençler topluluğu çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Amacımız tüm gençlerimizi kötü alışkanlıklardan terör belasından uzak tutmak, toplumsal yararlık göstermeleri toplumsal kalkınmaya destek vermeleri sağlamak için sosyal ve kültürel çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımız kapsamında Siverek’imize katkı sunan aşiret önderlerini ziyaret ediyoruz amacımız barış ve kardeşliğe katkı sunmaktır çalışmalarımız devam edecek” dedi.

AdminAdmin