SİVEREK
Giriş Tarihi : 16-02-2017 22:31   Güncelleme : 16-02-2017 22:31

Siverekli sanatçılar eserleriyle gönüllerde taht kurmaya devam ediyor

Ses sanatçısı Erdal Tatar üçüncü albümünü çıkardı

Siverekli sanatçılar eserleriyle gönüllerde taht kurmaya devam ediyor

Nuri ÇELİK - Son yıllarda sanatın çeşitli dallarında zirveye tırmanan onlarca Siverekli sanatçı yaptıkları eserlerle gönüllerde taht kurmaya devam ediyorlar.

Siverekli sanatçı ve yazarlar kitap,fotoğraf, ebru, resim, Şiir ve müzik dalında yaptıkları eserlerle göz doldurup gönüllerde taht kurmaya devam ediyorlar.

Müzik alanında zirveye emin adımlarla tırmanan Ses sanatçısı Erdal Tatar başarılı Siverekli sanatçılardan biri Tatar kısa zaman içinde üçüncü albümünü çıkararak sevenleriyle buluştu.

Erdal Tatar gazeteciler yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“1972. Yılında Siverek’te doğdum. Müziğe duyduğum ilgi 1990 yılında şiir. şarkı sözler ve besteyle başladım. 1991 de müzik hayatımı kısıtlı imkânlarla İstanbul’da devam ettim. bir çok sanatçıya söz ve müziği bana ait olan eserlere albümlerime imza attım.Müzik piyasasında yer alan beste ve sözleri. Bana ait olan; havar piro.Yerin yok. Nerdesin aşkım. Bir şans verelim. Verem oldum. Maglubum işte. Urfa bir yana gülüm. 2017. Şubat ta yine bana ait olan 3 eserle ilk single albümü müzik severlerin beğenisine sundum, Çalışmalarım devam ediyor” dedi.

AdminAdmin