SİVEREK
Giriş Tarihi : 08-03-2018 23:18   Güncelleme : 08-03-2018 23:18

Siverekli siyasetçilerin siyasette yükselişi Sivereklilere umut oldu

Siverekli siyasetçi Avukat Mustafa Edip İzol Gaziantep AK Parti İl Başkan Yardımcısı oldu

Siverekli siyasetçilerin siyasette yükselişi Sivereklilere umut oldu

Mustafa ATLI-Bilindiği gibi Siverekliler tarihten bu yana sanatta, Bilim, kültür ve siyaset alanında her zaman Türkiye'de isim yapmış yaptıkları hizmetlerle Tarihe not düşmeyi başarmışlar.

Uzun yıllardır Gaziantep kentinde avukatlık mesleğini icra eden, yaşadığı yerde Sivereklilere her anlamda destek olan, destekleri sadece Siverek sınırlı kalmayan Gaziantep kentinde yaşayan tüm Şanlıurfalılara destek olup mazlumlara kimsesizlere kol kanat gerek kimsesizlerin kimi olmak, insanlığa daha faydalı işler yapmak için siyasete atılan Mustafa Edip İzol AK Parti saflarında siyaset yaparak kısa sürede kendisini Gaziantep halkına kabul ettirerek yapılan Gaziantep il kongresinde il Başkanlığı görevinin yanı sıra Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanlığı görevine layık görülerek siyaset merdivenlerini emin adımlarla tırmanmaya devam ediyor.

Mustafa Edip İzol'un  siyasete yükselişi akrabaları ve tüm Siverek halkı tarafından sevinçle gururla karşılandı. İlçenin Hayvan pazarında 20 yıldır esnaflık yapan Edip Aran yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Bilindiği, gibi Büyük şehirlerde siyaset yapmak, aklıyla düşünceleriyle bir yere gelmek kolay değil, bir Sivereklinin Gaziantep gibi milyonları aşan nüfuslu bir kenet il başkan yardımcılığına getirilmesi bizlere onur vermiştir  kendisine  desteğimiz  tamdır Allah  kendisini korusun   biz her şartta onun yanındayız" dedi.

MUSTAFA EDİP İZOL KİMDİR NEDEN SİYASETTE KATILDI. İZOL'UN KALEMİNDEN

Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra 2009 yılından itibaren Gaziantep'te serbest avukatlık yapmaya başladım. 2014 yılında Gaziantep Şanlıurfalılar Derneğini kurduk. Derneğin kurucu üyesi olmakla beraber Dernek Başkan Yardımcılığını yürütmekteyim. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

Siyasete Girme Amacı: Bunun bir kaç nedeni var

Birincisi :

Gaziantep'te Şanlıurfalı nüfusu çok fazla TÜİK verilerine göre Gaziantep'te yaklaşık 400.000 Şanlıurfalı yaşıyor. Siyasete atılma sebeplerinden birisi de Şanlıurfalı hemşehrilerimizin talebi. Hemşehrilerimiz bizi siyaset sahnesinde görmek istedi, Bizde bu talebe kayıtsız kalmadık ve başvurumuzu yaptık. Hiçbir şehir kişi zümre ayrımı yapmadan Halka hizmetin Hakk'a hizmet olduğu düşüncesini benimseyerek bu yola çıktık.

İkincisi:

İnsanlara yardımcı olabilmek,Bana dünyanın en büyük mutluluğu ne diye sorsalar insanların sorunlarını çözmek onlara  yardımcı olmak derim. Bu mutluluğu başka hiçbirşeyde bu denli şiddetli yaşayamazsınız. Sorunu çözdüğünüzde insanların gözlerindeki o mutluluk tarif edilemez..

Üçüncüsü:

Ülke çok zor bir süreçten geçiyor iç ve dış mihraklar  Cumhurbaşkanımızı devirmek için hiç olmadığı kadar büyük bir hırsla harekete geçmiş durumda.. 2019 yılının ülkemiz için çocuklarımız için geleceğimiz için çok ama çok önemli  olduğunun farkındayım,Bu kutlu davada siyasi bir kimlikle elimi taşın altına koyma zamanının geldiğini düşündüm ve siyasete atıldım. Yoksa bir vatandaş olarak bir avukat olarak zaten partimin yanındaydım. Ayrıca İl Başkanımız Eyüp Özkeçeci'nin Gaziantep halkında çok büyük bir karşılığı var Gecesini gündüzüne katarak çalışan ve belli bir zümre ayrımı  yapmadan davaya  gönül vermiş herkese yüreğini açan bir siyasetçi. Böyle bir siyasetçi ile çalışmak ve onun A takımında yer almak gurur verici"

Bizde Siverek'te yayın  yapan  günlük  yerel Gazeteler   ve siteler  olarak Avukat  Mustafa Edip İzol'a   başarılar   diliyoruz.

AdminAdmin