SİVEREK
Giriş Tarihi : 26-10-2018 23:35   Güncelleme : 26-10-2018 23:35

Siverekli yazar Hamit İzol'dan Türk Gençlik Vakfına kitap bağışı

Siverekli yazar Hamit İzol'dan Türk Gençlik Vakfına kitap bağışı

Mahmut İZGÖR - Mersinde yaşayan bu güne kadar yazdığı kitaplarla Türk edebiyat dünyasında haklı bir isme sahip olan Siverekli yazar Hamit İzol Siverek Türk gençlik vakfı" kitap evi projesi" ne katkı sunmak amacıyla yazdığı üç ayrı romanından bir kısım kitabı Siverek gençlik vakfına bağışladı.

Mersin ilinde yaşamını sürdüren geçtiğimiz günlerde Türk Gençlik vakfı Siverek şubesini ziyaret ede yazar Hamit İzol ziyareti sırasında vakıfta bulunan gençler kendisinden kitap istemişti. Yazar izol mersin iline gider gitmez kitapları Siverek ilçesinde ikamet eden genç kanaat önderlerinden yeğeni cezacı Hasan İzol'a göndermişti.

Genç kanat Önderi İzol amcasına ait kitapları Siverek Türk gençlik vâkıfı Siverek sorumlusu Mahmut Bahçıvan'a teslim etti.

Kitapları gönderdiği için yazar Hamit İzol'a teşekkür eden Bahçıvan, "gençlere sahip çıkması ve bol bol kitap okumalarını kavratılmasının önemine"   değindi.

Genç kanat Önderi İzol, Siverek gençliğine her zaman sahip çıkmaya hazır olduğunu, gençlerin kitap okumalarını sağlamak amacıyla okul kütüphanelerine gücü oranında destek vermeye devam ettiğini, desteğinin bundan sonrada artarak devam edeceğini" söyledi

AdminAdmin