SİVEREK
Giriş Tarihi : 22-02-2017 23:09   Güncelleme : 22-02-2017 23:09

Siverekli yazarın mutluluğu

Eğitimci-Yazar Güney Utkun Aşk-ı Rana isimli romanını bu kez öğrencileri için imzaladı

Siverekli yazarın mutluluğu

Özel Haber Murat GÜYÜÇ - Siverek’in yetiştirdiği genç yazarlarımızdan biri olan Güney Utku öğretmenlik yaptığı Siverek Yusuf Sami Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrencileriyle bir araya gelip Türkiye genelinde iyi bir okura sahip olan, okurların beğenisini kazanan Aşk-ı Rana isimli romanını öğrencileri için imzaladı.

Öğretmenlik yaptığı okulda öğrencilerine kitap imzalamanın ayrı bir zevki olduğunu belirten eğitimci yazar Utkun yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“ İnsanın yaşamında kısa ama mutlu anlar var, öğrencilerimle kısa da olsa güzel bir sohbet yaptık. Öğrencilerimle bir araya gelmemize gelmemizde emeği geçen edebiyat hocamıza ve öğrencilerime teşekkür ederim” dedi.

AŞK-I RANAN’IN

YAZARININ ÖZ GEÇMİŞİ

Güney Utkun, 17 Nisan 1989’da Şanlıurfa’da doğdu. Öğrenim hayatı Siverek’te başlayan yazar, ilkokulu Ahmed Arif İlköğretim Okulu’nda, ortaöğrenimini Siverek Mustafa Kemal Lisesi’nde tamamladı. Liseyi bitirdikten sonra ara vermeden 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü’ne yerleşti. 2010 –2011 yılları arasında aynı fakültede eğitim alanında tezsiz yüksek lisans yaptı. 2013 yılında Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İlköğretim Bölümü’nde yüksek lisansa başladı. Şuan Milli Eğitim Bakanlığı’nda coğrafya öğretmeni olarak görev yapıyor.

AŞK-I RANA KISA TANITIMI

“Aşkla Dokun Hayata” serisi kitapları ile okuyucularını aşkın ayrılıktan kavuşmaya, hüzünden coşkuya kadar tüm duygularını taşıyan bir yolculuğa çıkarıyor.

Savaşın ve siyasetin gölgesinde filizlenen bir aşk hikâyesi… Karşılıksız bir aşk, sızısı hiç azalmayan bir hasret, hastalığa yenik düşen bir genç şair, fakültede işlenen esrarengiz bir cinayet ve gizem perdesi ardındaki esrarengiz olaylar… Aşk-ı Rana; hasret, ihanet ve acıyla harmanlanmış bir aşk öyküsü ile beraber 1980 darbesini, Körfez Savaşı'nın acılarını ve Orta Doğu'nun kadim yazgısını da bir başka gözle anlatan çarpıcı bir roman.

Aşk, insanoğlunun kalbinde hala şarkılarını söylemeye devam ediyor. Siz de Hayata Aşkla Dokunmaya Var mısınız?

AdminAdmin