SİVEREK
Giriş Tarihi : 31-01-2018 23:02   Güncelleme : 31-01-2018 23:02

Siverekli yetimler yalnız değil

Dört yüz yetim çocuğumuza kışlık elbise 150 aileye gıda ve temizlik malzemesi yardımı yapıldı

Siverekli yetimler yalnız değil

Mustafa ATLI - İHH insani yardım vakfı ile Siverek yardımlaşma derneği (SİYAR DER) yıllardır Siverek ilçesinde yetimlerin ve kimsesizlerin kim olabilmek için var gücüyle çalışıyor. Dünyanın ve Türkiye'nin neresinde olursa olsun yetim kardeş projesiyle binlerce yetime sahip çıkan İHH insani yardım vakfı günülülerin bağışlarıyla yetimlere sahiplik yapıyor.

Siverek’te yetimlere kardeş kimsesizlerin kimi olmak amacıyla kurulan bu güne kadar binlerce Siverekli yoksula maddi manevi destek sağlayan Siverek Yardımlaşma Derneği (SİYAR DER)  İHH insani Vakıf yardımını gönüllü temsilciliğini yapıyor. Siverek Yardımlaşma derneğinin aracılığıyla İHH insani yardım vakfı Siverek'te 120 ailede yaşayan 210 yetime aylık düzenli maaş ödemesi yapıyor. Dernek günülüleri siverek'te yetim kardeş projesini tanıtarak daha günülülerin sayısını artırarak daha çok yetime ulaşmak için okullarda ve halk arasında çalışmalarına devam ediyor.

Siverek’te yaşayan yetimlerin bu kışı sağlıklı geçirmeleri için İHH ilçede yaşayan 400 yetim çocuğa kışlık ayakkabı yardımı yapıldı. 150 aileye gıda ve temizlik paketi dağıtıldı.

Siverek   yardımlaşma derneği yetkilileri "İHH ile  Siverek'te yetimlerin kardeşi olmaya devam edeceklerini  Siverekli yetimlerin yalnız olmadığını"  belirtiler

AdminAdmin