SİVEREK
Giriş Tarihi : 20-06-2018 20:17   Güncelleme : 20-06-2018 20:17

Sivereklilerden Belediye Başkanı Yılmaz'a isim talebi

Siverekliler hizmete açılacak SODES parkına Koçali Aymaz'ın isminin verilmesini talep ediyor

Sivereklilerden Belediye Başkanı Yılmaz'a isim talebi

Mustafa ATLI - Siverek Belediyesince, atıl durumda olan, son günlerde yapılan, çalışmalarla devasa bir yeşil alana dönüştürülen SODES parkının isminin Koçali Aymaz mesire alanı olması talep ediliyor.

Siverek Şanlıurfa karayolu 10'uncu kilometresinde atıl durumdaki SODES Parkı'nda çalışmalara başlayan Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri,  çalışmaların ilk etabı tamamladı. Bu devasa hizmete imza atanlara teşekkür ediyoruz.

Bu devasa hizmete yakışır bir İsmin, Yılarını Siverek'in kalkınmasına aydınlamasına adayan değerli büyüğümüz Koçali Aymaz'ın isminin verilmesini istiyoruz, bu konuda Siverek halkını duyarlı olmaya davet ediyoruz. Siverekli gençler Koçali ağabeylerinin isminin hayattayken yaşatılmasını istiyor. Bu konuda Siverek'te yapılan anketlerde halkın% 70 SODES Parkını isminin Koçali Aymaz mesire alanı olmasını talep ediyor.

Siverek Belediye Başkanı sayın Resul Yılmaz'ı bu konuda göreve davet efen gençler yaptıkları açıklamada Şunları kaydetti:

" Genelde ölmüş değerlerimizin ismi yaşatılmak amacıyla yapılan hizmet alanlarına büyüklerimizin ismi verilerek onure ediliyorlar, bu güz el bir uygulama ancak değerlerimizin hayatayken  onure edilmelerini talep ediyoruz bu yüzden yenide  dizayn edilen SODES parkını Koçali Aymaz  parkı olmasını talep ediyoruz"  dediler

AdminAdmin