SİVEREK
Giriş Tarihi : 22-03-2017 23:10   Güncelleme : 22-03-2017 23:10

Siverek’te Halk oylamasına doğru

Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar muhtarlarla bir araya geldi

Siverek’te Halk oylamasına doğru

Nuri ÇELİK - Merkez Mahalle muhtarlarıyla tarihi paşa konağında bir araya gelen Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, muhtarlarla bir süre sohbet etti.

Avrupa Birliği Uyum komisyonu Başkanlığı görevi gereği sürekli yurtdışında olduğu için Siverek’e yeterince zaman ayıramadığına dikkat çeken Milletvekili Gülpınar” Muhtarlarımız gerekse vatandaşlarımızın tüm telefonlarına cevap verdiği gibi sosyal medya üzerinden gelen mesajlarda cevap verip bire bir vatandaşın sorularına cevap verip sorunlarını çözmeye çalışıyorum”

Milletvekili Gülpınar 16 Nisanın yapılacak hal oylamasının önemine değinerek sözlerine şöyle devam etti “ Referandumda evet oyu çıkması halinde daha hızlı bir bürokraside işler daha görülme noktasına gelecek. Meclis işleyişi daha aktif ve hızlı olacak. Yeni Türkiye yolunda bakanların milletvekili olmamasının bakanlıkların daha hızlı daha işler durumda olacağını “ Söyledi.

Muhtarlar Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar” a mahallerinde ki sorunları anlatarak kendilerine zaman ayırdığı için teşekkür ettiler.

AdminAdmin