SİVEREK
Giriş Tarihi : 10-07-2018 19:36   Güncelleme : 10-07-2018 19:36

Siverek'te hayat agacında yaşam başlıyor

Siverek'te ilk kez modern ve sağlıklı evlerin yapımına imza atılacak

Siverek'te hayat agacında yaşam başlıyor

Mahmut İZGÖR - Siverek’te son yıllarda artan dikey gelişme ve kentsel dönüşüm projeleriyle, ilçede dikey yapılaşma her geçen gün artıyor.

Apartmanlaşmayla birilikte inşaat sektöründe rekabet ortamı artmaya başladı. Kentte yaşayan vatandaşlar giderek daha kullanışlı ve modern projelere yönelmeye başladılar, klasik apartmanlar yerine vatandaşlar iç ve dış yapımıyla birlikte daha kullanışlı ve modern binalar tercih etmeye başladılar.

İnşaat firmaları anakent de yapılan projeleri ilçede uygulama kararı aldılar. Türkiye'de modern yapılara imza atan Yaşar Mimarlık Siverek ilçesi ilk kez modern, mimari projelerin uygulanacağı, hayat ağacı projesini ilçenin Ofis mahallesinde uygulayacak. Hayat ağacı projesinin iç dekorasyon ve tasarımın Türkiye'nin önde gelen iç mimar ve tasarımcılarından Duygu Solaker imzasıyla Türkiye'nin önde gelen iç mimarlık sitelerinden biri olan   www.homify.com.tr  sitesinde yayınlanmış.

 Proje sorumlusu Ali Murat Dumlu, modern projenin Siverek ilçesinde İlk kez uygulanacağına dikkat çekerek şunları kaydetti:

"Hayat ağacı projesi; Yaşar mimarlık tarafından uygulanacak projenin iç mimarlığını Türkiye'nin tanınmış Duygu Solaker üstlendi projede yer alan dairelerin brüt alan 212 metre kare, net alan 160 metre kara olacağına dikkat çekerek şöyle devam etti:

" Hayallerinizde ki eşsiz,ayrıcalıklı ve olağanüstü yaşam alanlarını gerçekleştirmek üzere Medya yapı inşaat olarak Siverek de Hayat Ağacı projesiyle farkındalık yaratmak üzere gayrimenkul değil hayat tarzınızı tasarlıyoruz. Profesyonel ekibimizle, inşaat alanında yeni bir vizyon, yeni bir anlayışla birlikte, güvenli, konforlu ve kaliteli yasam alanları yaratmayı hedefliyoruz, mimari proje Yaşar mimarlık, İç tasarım ve proje Duygu solaker tarafından hayata geçirilecek"  dedi.

AdminAdmin