SİVEREK
Giriş Tarihi : 26-05-2017 00:42   Güncelleme : 26-05-2017 00:42

Siverek'te imza günü

Siverekli şair ve yazarlar imza gününde bir araya geldi

Siverek'te imza günü

Nuri ÇELİK - Siverek'i İl yapma ve kalkındırma  derneği ( SİVİL DER) düzenlediği  imza günü  etkinliğinde  Siverekli şair ve yazarlar   okurlarıyla buluştu.

Tarihi gümrük hanı ve kent müzesinin bahçesinde  düzenlenen  imza gününde  şair  Fahri Ergün Sinan Karakaş ,Sezai Akçalı, Ramazan Çetiner ile  yazarlar Tanca Çepik Gültekin, Şükrü  Dolaş  okurlarıyla buluşup sohbet edip  kitaplarını  imzaladılar.

Etkinliğine  katılımı   yoğun bir  ilginin olduğunu  belirten Siverek'i il yapma ve kalkındırma  derneği( SİVİL DER)  Başkanı  Abdulvahap Bayram  yaptığı açıklamada  şunları kaydetti:

" Siverek tarihi ve kültürüyle bir medeniyetler şehridir. İlk kez  beş yazarımızın katılımıyla  imza günü düz enledik. Ayrıca İstanbul'da yaşaya Siverekli  yazar Kemal Siyahan  mülteci kitabını  imza gününe gönderdi. Yazar Siyahan,Şükrü Dolaş ile Şair Sinan Karakaş  geçtiğimiz günlerde  il temalı tiyatro yarışmasına  katılan  17 lisenin  tiyatro ekininde  oynayan yaklaşık  120 öğrenci ve öğretmenlere   kitaplarını  imzalayıp  ücretsiz armağan ettiler, Bu türden kültürel etkinliklerimiz  devam edecek" dedi.

AdminAdmin