SİVEREK
Giriş Tarihi : 25-07-2019 18:30   Güncelleme : 25-07-2019 18:31

Siverek'te İngilizce kursuna yoğun ilgi

Siverek'te İngilizce kursuna yoğun ilgi

Mahmut İZGÖR - Siverek’te bir kadın girişimci tarafından açılan İngilizce kursu yoğun ilgi görüyor.

Siverek Bahçelievler mahallesinde İngilizce öğretmeni Feride Naryaprağı tarafından açılan kursta, okul öncesi çocukları yanı sıra, ilk, ortaokul, lise ve üniversite düzeyinde dersler veriliyor. Haftanın 6 günü her düzeyde ki öğrenciler için hazırlanan programlar çerçevesinde verilen kurslarda öğrenciler İngilizce dilini öğrenirken, değişik zeka oyunlarıyla da bu saatler içerisinde ferah ve temiz ortamda neşeli saatler geçiriyor.

Siverek'te ilk olma özeliğini taşıyan Profesyonel İngilizce Kursu (Professıonal Englısh Course) yoğun ilgiden dolayı memnun kaldıklarını belirten kurucu Müdiresi Feride Naryaprağı," Kursumuza gelen her seviyedeki öğrencilerimize, onların seviyelerine göre programlarımız var, okul öncesi, ilk, ortaokul, lise, üniversite öğrencileri kursumuza başvurup, birkaç ay içinde Profesyonel İngilizce öğrenebiliyor. Şu anda kursumuzda yaz programını uyguluyoruz, eğitim öğretim başladığında öğrencileri sıkmayacak en uygun programlarla eğitime devam edeceğiz." dedi

'Globalleşen dünyada, dünya dili olan İngilizcenin artık herkesin öğrenmesi gerektiğini belirten' Naryaprağı," Günümüzde en iyi ve kaliteli eğitim öğretim veren Üniversiteler İngilizce ders veriyor. Çocuklarımız küçüklüğünden İngilizce öğrenip bunu hayatlarında tatbik ettiklerinde rahatlıkla bu tür üniversitelere yerleşip, güzel yerlere gelebilecek. Bu konuda açtığımız İngilizce kursunda iddialıyız"

Üniversite öğrencileri ile yetişkinlerinde kursa yoğun ilgi gösterdiğine dikkat çeken Feride Naryaprağı," ilk, orta ve lise öğrencilerimiz yanı sıra, üniversite okuyup İngilizcesi iyi olmayan veya esnaflık yapan yetişkinlerde kursumuza gelip eğitim alıyor. Bunlara da ayrı bir program hazırlayıp, özel eğitim veriyoruz. Kursumuzda Üniversite mezunlarına ve akademik kariyer düşünenler için sertifika programımızda var. Bugüne kadar kursumuzda eğitim alan herkes ve velilerimiz çok memnun. İngilizce dil öğrenmek isteyen veya çocuklarının eğitimine yatırım yapmak isteyen velileri kursumuza davet ediyorum" diye konuştu.

AdminAdmin