SİVEREK
Giriş Tarihi : 08-03-2017 23:51   Güncelleme : 08-03-2017 23:51

Siverek'te kadın temalı fotoğraf sergisi

Siverek'te kadın temalı fotoğraf sergisi

Mustafa ATLI - Siverek’te Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD) ile merkezi Diyarbakır'da bulunan Fotono 21 Derneği kadın fotoğraf sanatçıları ortaklaşa düzenledikleri " Kadınların gözünden Siverekli kadınlar" fotoğraf sergisi açıldı.

Cumhuriyet caddesinde bulunan tarihi Cıncıklı hamamda düzenlenen fotoğraf sergisinin açılışına Belediye Başkanı Resul Yılmaz, AK Parti ilçe Başkanı İlhan Çelik ilçede bulunan STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda bayan katıldı.

Serginin açılışını yapan Belediye Başkanı Resul Yılmaz; "  Bugün özel bir gün, Bugünü özel kılan 8 mart dünya kadınlar gününde bu anlamlı sergiyi açmak oldukça güzel bir duygu, ben bu organizasyonda emeği geçen Dernek yönetimine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Sivsad Siverek açısından güzel projelere imza atıyor, bayan kardeşlerimizin gözüyle Siverek'i tanıtmanın ayrı bir yeri ve önemi vardır.  Bizde Siverek Belediyesi olarak her türlü desteği sağlayacağız, bu vesile ile  tüm bayanların 8 Mart dünya kadınlar gününü kutluyorum" dedi.

Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD)  Başkan Vekili Ferit Akçalı Fotono 21 Derneği kadın fotoğraf sanatçılarının çalışmalarının yer aldığı sergimizde çok zahmetli ve keyifli çalışmamız oldu. 50 bayan fotoğraf sanatçısının katılımıyla düzenlediğimiz sergiye destekleyici olan ve katkı sunalara teşekkür ediyoruz "dedi.

AdminAdmin