SİVEREK
Giriş Tarihi : 19-01-2017 22:51   Güncelleme : 19-01-2017 22:51

Siverek'te kan bağışına yoğun ilgi

Siverek'te kan bağışına yoğun ilgi

Mustafa ATLI - Kızılay kan bağış aracı Siverek ilçesinde kan bağışı almaya başladı.

İlçenin Cumhuriyet meydanında üç gün boyunca kan bağışı almaya başlayan gezici kan ekibi Sivereklilerin kan bağışından memnun.

İlçe jandarma komutanlığında vatani görevini yapan er ve erbaşlar sivil vatandaşlarla birlikte kan bağışında bulunmak amacıyla sırada beklediler.

İki günden 213 kişiden kan bağışı alan Kızılay gezici kan bağışı ekibi Siverekli vatandaşların ilgisine teşekkür ettiler.

Düzenli kan bağışında bulunan bu güne kadar 8 kez kan bağışında bulunan Koçali Ağırtaş yaptı açıklamada şunları kaydetti” devlet büyüklerimiz ve Kızılay yetkilerimizin kan bağışı davetlerine icabet ettim ben düzenli kan veriyorum kan bağışına gelirken çok sayıda askerinde kan bağışında buşunduğunu gördüm sevindim. Bu millet kan kardeşliğini pekiştirmişti Allah milletimize devletimize zeval vermesi.

Kızılay  kan bağış Tırı doktoru  Nurgül Ağır   yaptığı açıklamada şunları kaydetti” Kış mevsimi ve soğuk hava yüzünden  geçmişe göre bağışlarımızda mevsimsel bir düşük  yaşansa da  vatandaşların ilgisine  teşekkür ediyor  18-65 yaş arası tüm sağlıklı  vatandaşları kan bağışına davet ediyoruz” dedi.

İki gündür kan bağışı toplayan ekip Cuma günü akşama kadar kan bağışı almaya devem edeceği  belirtildi.

AdminAdmin