SİVEREK
Giriş Tarihi : 22-03-2019 21:46   Güncelleme : 22-03-2019 21:46

(Sivil Der) Onursal Başkanı Aymaz'a plaket

(Sivil Der) Onursal Başkanı Aymaz'a plaket

Baran Besra ÜTLU - Yaşamının büyük bir bölümünü Siverek kentinin kalkınması için harcayan,1923 Yılında Siverek kentinin elinden alınan İl hakkının iadesi için büyük bir mücadele örneği gösteren,  ilerlemiş yaşına rağmen Siverek kentinin kalkınması için projeler üreten Siverek'i il yapma ve kalkındırma derneği(sivil der)  onursal başkanı Koçali aymaz'a Siverek kentinin en eski kuruluşlarından biri olan Siverek Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığından düzenlenen bir törenle plaket verildi.

Plaket töreninde konuşan Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Serdal Bucak, Koçali Aymaz'ın yaşamının büyük bir bölümünü Siverek Kentinin kalkınması için harcadığına dikkat çekerek şunları kaydetti:

"Siverek kentinin kalkınması için emek harcayan herkesi saygıyla selamlıyorum, Koçali Abimize emeklerinden dolayı bu plaketi takdim ediyorum"  dedi.

Vefanın önemli bir duygu olduğunu belirten SİVİL DER onursal Başkanı Koçali Aymaz şunları kaydetti" Öncelikle Ticaret ve Sanayi Odamızın değerli yönetimine ve genç oda başkanımız Salih Serdal Bucak 'a teşekkür ediyorum. Siverek kentinin kalkınması için mücadele veren herkesi saygıyla selamlayıp teşekkür ediyorum" dedi.

AdminAdmin