SİVEREK
Giriş Tarihi : 09-05-2018 23:50   Güncelleme : 09-05-2018 23:50

Siyasette Siverekli kadınların sesi

Siverekli kadınlar başarılarını parlamentoda devam etmek istiyor

Siyasette Siverekli kadınların sesi

Mustafa ATLI - Şanlıurfa'nın en kalabalık ve eğitimli ilçesi olan Siverek ilçesinde kadınlar eğitim ve iş alanlarında ki başarılarını siyasette de sürdürmek istiyor.

Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde yaptığı sosyal hizmet çalışmalarıyla yüzlerce kadının taktirini kazanıp kadınların başarılarının devamın için psikolojik destek veren iki çocuk annesi, eğitimci, sporcu Özgür Gengeç Yaşar, isimli bayan İyi Partiden Şanlıurfa Milletvekili aday adayı başvurusunu yaparak başarılarını kadınla adına parlamentoda da sürdürmek istiyor.

Siyasi   yaşamında kadınların ve yoksul kesimlerin desteğini  isteyen  Özgür GENGEÇ YAŞAR, kendi kaleminden  kendisini  şu cümlelerle  anlattı"  Ben 1977 Siverek doğumluyum ilk orta lise eğitimini Siverek'te tamamladım bu toprağın bağrından çıktığım için acı bana dost sıkıntı bana HZ Eyüp misali arkadaş oldu Allah gani gani rahmet eylesin Şehmus Özkaynak öğretmenim bir gün babamı tutmuş hoca demiş bu kızı okutun, bugün bu safhada yasam hep öğretmenlerim ve başta ailem ve sevenlerin ve rabbimin takdiridir. Benden önce gelip bu kanla yoğrulmuş Siverek'te bütün gayretleriyle samimiyetleriyle daha güzel bir Siverek için var olmak bir çirkin kral Yılmaz Güney, bir  Prof. Dr. Hikmet Kandemir, bir Ahmet Arif,bir Eyüp Cenap Gülpınar,bir bir kere hep uzayıp gider onların ellerini ellerimde hissediyorum Siyaset bizim Siverek bizim. AÖF ilahiyat ön lisans  tan sonra ikinci üniversite kapsamında sosyoloji bölümü 3 sınıf öğrencisiyim Rışvanlar spor kulübünde aktif kareye devam ediyorum ailemle Siyah kuşak 1 Dandayım 2015 yılında Bursa'da düzenlenen Türkiye KYOKUSHİN kareye şampiyonasında 3.oldum uzun süre Şanlıurfa ili Eyyübiye,  Haliliye, kısasta Fahri kuran kursu öğreticisi yaptım. Eyyübiye Anadolu İmam Hatip Lisesi ne bağlı olarak öğretmenlik, işaret dili tercümanıyım, silahlı özel güvenlik eğitimi. Daha temiz bir siyasete kadınlarla el ele, diyerek  hem cinslerimden  destek bekliyorum" dedi.

AdminAdmin