SİVEREK
Giriş Tarihi : 13-04-2018 00:41   Güncelleme : 13-04-2018 00:41

Suriyeli muhacir çocukların sevinci devam ediyor

Suriyeli muhacir çocukların sevinci devam ediyor

Mahmut İZGÖR - İnsanı Yardım Vakfı (İHH) ile Siverek Yardımlaşma Derneği (SİYAR DER) işbirliğiyle sevinçler devam ediyor.

Dünyanın birçok ülkesinde ki mazlumların umudu olan insani yardım vakfı İHH ülkelerinde ki zulümden kaçıp Siverek ilçesinde yaşayan muhacir ailelere yardımları devam ederek İHH Siverek'te yaşayan Suriyeli muhacir çocukları unutmadı.

İHH ile Siverek Yardımlaşma Derneği (SİYAR DER)  işbirliğiyle üç bin Suriyeli muhacire gıda, temizlik malzemesi ve çocuklar için üzenle hazırlanmış elbiselere dağıtılmaya devam ediyor.

Suriyeli İHH gönülsü Nurettin Şeyhan, insani yardım vakfı ile Siverek yardımlaşma derneğinin yöneticileri Cevdet Ökenek ile Ramazan Baylana çok teşekkür ederimi. Suriye savaşının başladığı günden bu8 güme kadar hem İHH hem de Siverek Yardımlaşma Derneği SİYAR DER e teşekkür ediyorum. Siverek'te bulunan tüm mazlumların yanında oldular. Ayrıca malzemelerin depolanmasında bizlere yer tahsisi yapan Mahalle Muhtarı Ahmet İnan'a teşekkür ediyorum. Siverek Suriyeli mazlumların vatanı olmuş tüm Siverek halkına ve yardımsever kuruluşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Siverek Yardımlaşma Derneği(SİYAR   DER) Başkanı Cevdet Ökenek   yaptığı açıklamada   şunları kaydetti" Suriyeli muhacirler   bizlere Allahın emanetidirler  onlar için ne yaparsak yapalım Allah rızası için yapılmış yapılmaya   devam ediyoruz" dedi.

AdminAdmin