ŞANLIURFA
Giriş Tarihi : 06-02-2018 22:35   Güncelleme : 06-02-2018 22:35

Suriyeliler eğitime alınacak

Suriyeliler eğitime alınacak

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Suriye Birimi Yeşilay Şanlıurfa Şubesı ve Türk Kızılay ı Şanlıurfa Toplum Merkezi  işbirliği ile birlikte Geçici Eğitim Merkezlerinde Başlatacağımız Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Projesi protokolü imzalandı.  Protokol imzalama törenine il milli eğitim müdürü şerafettin turan, Yesilay şanlıurfa şube başkanı muharrem çelik , kizilay toplum merkezi. Yonetici vekili Kasim taş, il müftüsü ihsan açık,  il milli egitim müdür yard. Doğan Yüksel,  Yesilay yonetim kurulu uyeleri ve sutiye komisyonu, kızılay çalışanları ve suriye komisyonu katıldı.  Bu protokolle Suriyeli öğrencileri ve ebeveynlerini bilinçlendirerek tehlikelere karşı önlem almayı hedefleniyor. Bu protokolle STK ve kurumlarin güçleri birlestirildi.

Il milli eğitim müdürü Şerafettin TURAN genclerimizin yararina olan her turlu calismada var olduklarini soylerken , Yesilay sube başkanı muharrem çelik te gençlerimizi korumak icin hertürlü çalışma modeline gireceklerini soyledi.

Kızılay toplum.merkezi yonetici vekili Kasım Taş, mülteciler için kızılay olarak tüm çalışmaları desteklediklerini söyledi. 

Il müftüsü ihsan açık  bu protokolün hayırlara vesile olmasını dile getirdi

AdminAdmin