SİVEREK
Giriş Tarihi : 02-09-2018 20:58   Güncelleme : 02-09-2018 20:58

Uluslararası Yazarlar-Sanatçılar Araştırmacı Gazeteciler Derneği'nin Siverek çıkarması

Belediye başkanının davetlisi olarak ilçeye gelen sanatçı yazar ve şairler Takoran Vadisi'ni gezdi

Uluslararası Yazarlar-Sanatçılar Araştırmacı Gazeteciler Derneği'nin Siverek çıkarması

Uluslar arası yazarlar- sanatçılar araştırmacı gazeteciler derneğinin (UYSAD) üyeleri Belediye Başkanı Resul Yılmazın davetlisi olarak Siverek ilçesine gelerek ilçenin tarihi ve turistik yerlerini gezerek gezdikleri yerlerde bol bol fotoğraf çektiler.

Yazarlar, şairler araştırmacı gazetecilerden oluşan guruba başkanlık yapan Dernek Başkanı Mehmet Sıtkı Aloğlu ile beraberinde kiler ilk etapta tarihi paşa konağında öğlen yemeği yiyerek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile bir araya geldiler.

Belediye Başkanı Yılmaz guruba burada Belediye Başkanlığı süresince yaptığı çalışmalardan söz ederek  sosyal, kültürel, alt ve üst yapı hizmetlerini  anlatarak  çalışmalar   hakkında gurubu bilgilendirdi.

Guruba Siverek Hedef Gazetesi koordinatörü Fevzi Donan eşlik ederek ilçede ki tarihi ve turistik alanları gezdiler.

Gazeteci, şair ve yazarlardan oluşan gurup ilçede ki ziyaretlerinin ardından saklı cennet olarak bilinen Takoran vadisi ile Nissibi köprüsünü gezerek bölgenin bakir doğal güzelliklerinin keyfini çıkardılar.

Akşam saatlerinde tekrar ilçeye gelen ekip üçgen park, havuz ve millet bahçesini gezerek gezilerini tamamladılar.

Dernek Başkanı Mehmet Sıtkı Aloğlu misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz, kendilerine eşlik eden Gazeteci Feyzi Donan'na teşekkür etti./Haber Merkezi

AdminAdmin