SİVEREK
Giriş Tarihi : 13-02-2017 23:49   Güncelleme : 13-02-2017 23:49

Üniversite öğrencilerine yemek desteği

Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencilerine sivil toplum kuruluşlarından yemek desteği

Üniversite öğrencilerine yemek desteği

Siverek’te bu yıl eğitime başlayan Harran üniversitesi uygulamalı bilimler fakültesinde eğitimlerini sürdüren 30 öğrenciye Siverek'te faaliyet gösteren üç sivil toplum kuruluşu her öğlen bir ay boyunca öğrencilerin yemek ihtiyacını karşılayacak.

Hürriyet caddesinde bulunan eski Hükümet konağında eğitimlerini sürdüren çoğunluğu dışardan ilçeye gelen öğrenciler kendilerine yemek desteği veren STK temsilcilerine teşekkür ettiler.

Siverek uygulamalı bilimler fakültesi dekan yardımcısı Yar. Doç. Mehmet Ragıp Görgün, öğrencilerine yemek desteği sağlayan STK temsilcilerine teşekkür ederek şunları kaydetti" Öğrencilerimizin büyük bir çoğunluğu ekonomik sıkıntı içindeydi, fakülte olarak halen yemek ihalesini yapamadık, sivil toplum kuruluşlarımızın desteğinden dolayı öğrencilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Siverek Gıda Maddeleri Odası Başkanı Abdulvahit Sevdalı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

" Üniversitemiz bu yıl açıldı Siverekliler olarak üniversitemizin gelişmesi için  hepimize görevler düşmektedir. Üniversitenin yemek ihalesi yapılmadığı için  odamız ile diğer iki Sivil Toplum kuruluşumuz  ilk etapta  bir ay  olmak üzere  her öğlen öğrencilerin yemek ihtiyacını karşılayacağız" dedi.

AdminAdmin