ŞANLIURFA
Giriş Tarihi : 18-03-2024 22:02

Vali Şıldak Siverek’te

Kentimizde ziyaretlerini sürdüren Vali Şıldak, Siverek'te esnafı ziyaret ederek vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti.

Vali Şıldak Siverek’te

Önceki gün Birecik ve Halfeti'de ziyaretlerde bulunan Vali Şıldak'ın dünkü adresi Siverek oldu. Öğle saatlerinde ilçeye giden Vali Şıldak ilk olarak İnönü Caddesi, Sulu Cami civarı ve Şeytan Küçesi olarak bilinen kapalı çarşıda esnafı ziyaret etti. Esnafa 'hayırlı işler' dileklerinde bulunan Vali Şıldak, Siverek'in potansiyelinin yüksek olduğunu ve ilçede yaşamın en canlı haliyle sürdüğünü ifade etti.

Siverek'in her sokak ve caddesinde ilçe kültürünün en güzel haliyle yaşatıldığını belirten Vali Şıldak, "Güler yüzlü ve sıcak kanlı Siverek halkına bir Ramazan ayında misafir olmak bizleri mutlu etti. İlçeye sürekli olarak ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.

Vali Şıldak, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından İlçe Güvenlik Toplantısı gerçekleştirdi. Vali Şıldak, Siverek’in huzuru ve esenliğine büyük önem verdiklerini, bütün suçlara karşı seferberlik ölçüsünde mücadele ettiklerini ve toplantıda seçim güvenliği konusunda da ayrıntılı ve kapsamlı olarak bütün tedbirleri aldıklarını ifade etti.Ziyaretlerinin ardından Vali Şıldak, akşam saatlerinde şehir merkezine döndü./Şanlıurfa Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

AdminAdmin