SİVEREK
Giriş Tarihi : 29-06-2017 19:22   Güncelleme : 29-06-2017 19:22

Valimiz Tuna’nın Siverek ziyareti

Veda kapsamında yapılan ziyarette Kaymakamlığımız ile Belediye Başkanlığı ziyaret edildi

Valimiz Tuna’nın Siverek ziyareti

Nuri ÇELİK-Şanlıurfa Valisi  Güngör  Azim Tuna'nın merkez   valiliğine  atanmasının  ardından  ilçe  ziyaretleri devam ediyor.

Veda ziyaretleri kapsamında Siverek ilçesine gelen Vali Tuna ilçede çeşitli temaslarda bulundu Çanakkale Şiirini ezberleyen 150 öğrenciye çeyrek altın armağan etti.

Vali Güngör Azim Tuna  ilçe kaymakamlığına gelerek  Kaymakam Metin Demirel'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Vali Tuna İlçe Kaymakamı Metin Demirel, Belediye  Başkanı Resul  Yılmaz  daha sonra İlçenin Yenişehir Mahallesinde bulunan Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik merkezine geçerek burada Şanlıurfa valiliğince düzenlenen Mehmet Akif Ersoy'un Çanakkale Şehitlerine şiirini ezberleme yarışmasında  şiiri ezberleyen  150 öğrenciye çeyrek altın ödüllerini verdi.Burada vatan sevgisiyle ilgili öğrencilere öğütlerde bulunan Vali Tuna Siverek Belediyesi binasına gelerek Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ı makamında ziyaret  etti.

Vali Tuna Burada  gazetecilere yaptığı açıklamada  şunları kaydetti:

“Siverek  Kadim tarihiyle Güzel insanlarıyla Şanlıurfa'mızın değerli büyük bir parçası, değerli insanlar yetiştirmiş  kadim bir ilçemizdir. Burada en önemli sermayemiz  olan insan sermayesidir.Çocuklarımızı daha iyi  geleceğe  nasıl hazırlarız, nasıl yetiştiririz memlekete faydalı insanlar haline nasıl getiririz bunun  için el birliğiyle bu güne kadar çalıştık. Temennimiz  bundan sonrada maddi ve sosyal anlamda kalkınması için  çalışmalara devam edilecek.Siverek hem bölgede hem de Ülkede adından söz ettirecek güzide bir ilçemiz, belediye Başkanımızın şahsında  tüm Siverek halkına sevgilerimizi saygılarımızı sunar Allah ısmarladık  diyoruz"

Şanlıurfa  valisinin  Siverek ziyaretinde duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Resul Yılmaz   yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Veda ziyareti kapsamında  Sayın Valimiz bizleri ziyaret ettiler. En zor günlerimizde hep bize öncülük ettiler maddi kalkınmanın yanında, manevi boyutuyla da  Şanlıurfa'mıza ve Siverek'imize hizmet ettiler yaptığı hizmetler dolayısıyla Siverek halkı adına kendilerine şükranlarımızı arz ediyoruz" dedi.

İlçe Kaymakamı Metin Demirel ile Belediye Başkanı Resul Yılmaz valiye günün anısına istinaden karakeçi kilimi ile çeşitli hediyeler armağan ettiler.

AdminAdmin