SİVEREK
Giriş Tarihi : 15-06-2017 18:44   Güncelleme : 15-06-2017 18:44

Yetimler iftarda bir araya geldi

Yetimler iftarda bir araya geldi

Mustafa ATLI - Belediyemiz ile İnsan Hak ve Hürriyetler Vakfı( İHH) nin bir birlikte belediye sosyal tesisleri Paşa konağında düzenledikleri iftar yemeğine 250 yetim aile birlikte iftar açtı.

İftar yemeğine Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, belediye Başkanları Siverek İHH gönüllüleri Ramazan Baylan, mavi Marmara gazisi Cevdet Ökenek katıldı.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz yetim ailelerin masalarını tek tek gezerek Ramazanlarını tebrik etti.

Belediye başkanı Resul Yılmaz yetimleri sahiplenmek dinimizin gereği olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti:

“Bu gece benim için önemli bir geceydi, yetim kardeşlerimizle, aileleriyle İHH ile birlikte düzenlediğimiz iftar yemeğinde bir araya geldik, zaman zaman duygulanıyor, mensubu olduğumuz ait olduğumuz dinin bize emir ettiği şekilde korumak kollamak ve her daim onların yanında olmaktır, ben bu vesileyle İHH temsilcisi olan arkadaşlarımıza, belediye personelimize bizi bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Rabbim yetim kardeşlerimize ve ailelerine yardımcı olsun onları korusun” dedi.

İHH temsilcisi Ramazan Baylan katkılarından dolayı Siverek Belediyesine teşekkür ederek şunları kaydetti:

“Daha önce yetimlerimizle geleneksel iftarlarımızı tek başımıza yapıyorduk, üç yıldır sağ olsun Belediye başkanımızla birlikte iftarları yapıyoruz ayrıca belediyemiz her yıl yetimlerimize bayramlık elbise ayakkabı alıyor kendisine teşekkür ediyoruz.

Yemeğin sonunda Belediye Başkanı Yılmaz İHH’ni yetim çocuklar için hazırlamış olduğu hediye paketini verdi.

AdminAdmin