SİVEREK
Giriş Tarihi : 19-06-2018 19:36   Güncelleme : 19-06-2018 19:36

Zeynep Bucak Milletvekili Gülpınar'ı Siverekli kadınlarla bir araya getirdi

Zeynep Bucak Milletvekili Gülpınar'ı Siverekli kadınlarla bir araya getirdi

Mahmut İZGÖR - Siverekli kadınların Zeynep Ablası olarak tanına n Eski Şanlıurfa Milletvekillerinden Rahmetli Mehmet Celal Bucak'ın eşi Zeynep Bucak seçimlere birkaç gün kala Siverekli kadınları Şanlıurfa Milletvekili Avrupa Uyum Komisyonu başkanı Mehmet Kasım Gülpınar'la buluşturdu.

Abdalağa Mahallesinde Bulunan Gazeteci Osman Güyüç parkında, Zeynep Bucak'ın Düzenlemiş Olduğu Kadınların Buluşmasında Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar kadınlara hitaben yaptığı konuşmada"  24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçiminde Ak Partiye Desteklemelerini isteyerek sözlerine şöyle devam etti:

" Kadınların Bizim vazgeçilmez değerler olduğunu dolayısıyla onlara dün olduğu gibi bugünde ihtiyacımız olduğunu var' dedi.

GÜLPINAR: "SİVEREK'TEN TEK ADAY OLMAYI BEN İSTEMEDİM"

Gülpınar Siverek için listede tek aday olmayı istemediğini bunu Cenab-ı Allah böyle uygun gördüğü İçin Sadece kendisinin aday olduğunu bunda başarılı olmak İçin Herkesin desteklerini beklediğini belirtti.  Gülpınar "Siverek için Bize Mehmet Celal Bucak Ağabeyimizin Mirası Değerli Ablam Zeynep Bucak'a ve Kıymetli Kardeşim Mehmet Fatih Bucak'ın başından beri destekleri bizi önemli ölçüde memnun etmiştir. Onlara buradan Sonsuz Teşekkürlerimi İletiyorum Kendilerine Minnettarım Bucak ailesi her zaman doğrunun yanında yer almıştır bu vesileyle tüm kesimlerden Ak Partiye destek vermelerini bekliyorum" dedi.

Milletvekili ile Siverekli kadınların buluşması adeta mini bir mitinge dönüştü. Kadın buluşmasını sağlayan Zeynep Bucak Tüm kadınların Gidip kapı kapı dolaşıp Ak Partiye oy toplamalarını bunda kazançlı çıkacak olan yine halkımız olduğunu Milletimiz olduğunu vatanımız olduğunu bilmenizi isterim. Bunun yanında Kentimiz Geçmiş Zamanda çok bedel ödemiş bunu yaşamamak İçin AK Partiye oylarınızı verin" dedi

AdminAdmin