ŞANLIURFA
Giriş Tarihi : 13-04-2017 23:36   Güncelleme : 13-04-2017 23:36

Zülfikar İzol’dan SKM’ye ziyaret: “Herkes üzerine düşeni yapmalı”

Zülfikar İzol’dan SKM’ye ziyaret: “Herkes üzerine düşeni yapmalı”

20 – 21 - 22. dönem Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol, AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret etti. SKM Başkanı Abdurahman Kırıkçı ile yapılan çalışmalar konusunda bilgiler alıp fikir alışverişinde bulunan Zülfikar İzol, ülkemizin, milletimizin ve geleceğimizin huzur ve refahı için EVET denilmesi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmamak gerektiğini, dolayısıyla herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.

Müslüman milletlerin huzur ve refahı için; EVET

Halk oylamasının Milletvekili yada Belediye Seçimi olmadığını belirten 20 – 21 - 22. dönem Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol, “Öncelikle Allah Sayın Cumhurbaşkanımızın yardımcısı olsun. Avrupa ülkelerinin birkaçı ve terör örgütleri kafalarını Recep Tayyip Erdoğan ile bozmuşlar. Onların derdi yok, bizlerle uğraşıyorlar. Son 15 yılda gerek Şanlıurfa’mıza ve gerekse Türkiye genelindeki yatırımları inkar etmemiz mümkün değil. Birçok ülkeler ekonomik sıkıntı çekerken, bizde halen yatırımlar devam ediyor. Tabi bunlar siyasi istikrar nedeniyle gelişiyor. Onun için huzurumuzu bozmak isteyenlere meydan vermeyelim, ülkemizin, ilimizin, milletimizin, Müslüman milletlerin huzur ve refahı için 16 Nisan’da EVET diyeceğiz ve çevremizi de yönlendireceğiz” dedi.

Bu sistem, nihayet bu referandumla gerçekleşecek

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK SKM Başkanı Abdurahman Kırıkçı ise, “Sayın Vekilimize ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Zaten kendileri de AK Parti camiasındandır ve referandum konusunda ellerinden geleni esirgemeyeceklerine inanıyoruz. Tabiki 200 yılı aşkın süredir iktidarların geneli Başkanlık Sistemini istemiş ancak gerçekleştirememişler. AK Parti tüzüğünde de olan bu sistem, nihayet bu referandumla gerçekleşecek inşaallah. Biz yine de çok yüksek yüzde oranı ile EVET oyu çıkmasını istiyoruz ki, şer odaklarının sesleri kesilsin. Bu konuda gerçekten emek veren, destek olan herkesten Allah razı olsun” diye konuştu./Haber Merkezi

AdminAdmin