TÜRKİYE
Giriş Tarihi : 31-12-2016 00:03   Güncelleme : 31-12-2016 00:03

Siverek akil gençlerin kanaat önderleri ziyareti devam ediyor

Akil gençler kanaat önderi Ahmet Ersin Bucak'a plaket takdim etti

Siverek akil gençlerin kanaat önderleri ziyareti devam ediyor

Lütfü YALGI - Siverek’te barış ve kardeşliğin inşası için çalışmalarını sürdüren, toplumun geleceği olan gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutmak vatan ve memleket sevgisini gençlere aşılamak hemşericilik bilincini geliştirip kente ve sorunlarına sahip çıkmak adına çalışmalarını sürdüren Siverek akil gençlerin ilçede ki kanat önderleri ile Sivil Toplum kuruluşu temsilcileri ziyaretlerine devam ediyor.

Siverek akil gençler ilçe Başkanı Mazlum Tüysüz ile yönetimi kurlu üyeleri Bucak aşireti kanaat Önder'i Ahmet Ersin Bucak’ı Evinde ziyaret ederek Siverek’ sağladığı katkılardan dolayı teşekkür edip plaketi takatim etti.

Siverek akil gençler ilçe Başkanı Mazlum Tüysüz yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 “Ahmet Ersin Bucak ağabeyimiz ilçemizde birçok kan davasını önlediği gibi yaptığı barışçıl çalışmaların sonucunda aileler arasında ki husumete son vererek ilçemizde barışın sağlanmasında büyük emekleri bulunuyor,yaptığı güzel çalışmalarla biz gençlere örnek oluyor Siverekli gençleri olarak kendisine minnettarız “ dedi.

Tüysüz ilçede ki çalışmalarına ve kanat önderleri ziyaretlerine devam edeceklerini her şeyi daha güzel ve yaşanabilir bir Siverek için yaptıklarını sözlerine ekledi.

AdminAdmin